Hva tilbyr vi?

Vi tilbyr å komme på gratis befaring.
Vi tilbyr prosjektledelse gjennom hele byggeprossesen.
Vi har en fin utstilling i Hillevågsveien 103 av baderomsmøbler og utstyr samt forlag på flis. Komplett utstilling på flis kan en se hos vår samarbeidsparter Flisekompaniet på Forus.
5 års garanti og kort byggetid.

Fliselegging

Vår samarbeidspartner Flisekompaniet leverer fliser til våre prosjekter.

Fliselegging

Erfarne flislegger som har Mesterutdanning.

Elektriker

Erfarne elektrikere og godkjent installatør

Elektriker

Erfarne elektrikere og godkjent installatør

Rørleggermester

Alliance AS er godkjent våtroms bedrift BVN og er sentralgodkjent.

Rørleggermester

Erfarne norske rørleggere og rørleggermester

Hvorfor velge oss?

Alliance as er en godkjent våtromsbedrift og mesterbedrift og har erfarne fagfolk.
Vi tilbyr et komplett våtrom og kun et firma å forholde seg til.
Vi dokumenterer med bilder gjennom hele byggeprossessen. Det er viktig da nye byggeregler fra 1.1.2015 med NS 3600 har et krav om full dokumentasjon av alle våtrom. Ved salg av bolig vil takstmann stryke våtrommet dersom huseier ikke kan fremlegge dokumentasjon som tilsier at våtrommet er forsvarlig utført og dokumentert.

Hva våre kunder sier

Flisearbeidet var raskt og dint utført. God kontakt med leder og det ble raskt fullt opp når vi hadde spørsmål eller ønsker. Kunne begynne raskt. Anbefales.
M. Hansen
Rask på befaring, kom med tilbud på totalrenovering av bad innen en uke. God kommunikasjon, ryddige og greie avklaringer underveis, godt samarbeid arbeiderne imellom. Vi er kjempefornøyd med resultatet, godt håndverk og gode løsninger. Anbefales!
T. Warhaug, Bedrift
Dette firmaet er unikt i håndverkeryrket. Hyggelige folk som kommer når de skal, samt jobber veldig effektivt. Ferdig i god tid før avtalt og prosjektstyring har vært fantastisk. Anbefales på det varmeste!! Takk for flott arbeid!!
Einar
Alliance AS utførte oppussing av bad til en rimelig penge. De var 100 000,- under det dyreste tilbudet i pris. Dialogen var god underveis, og ting som i etterkant kom opp ble fikset uten diskusjon. Anbefaler disse dersom du skal pusse opp badet ditt.
S. Watne
Totalrenovering av baderom. Ingen problemer med å ta et komplett prosjektansvar, koordinerte tømrer, murer og elektriker. Godt fornøyd med kvaliteten på arbeidet og fornuftige priser.
S. Grapes
Alliance AS ga oss en god pris, og gjorde en svært god jobb. Vi satte stor pris på en tilgjengelighet for spørsmål og avklaringer både dag og kveld, hverdag og helg, under hele oppdraget. Alliance AS var profesjonelle og imøtekommende, og alle utfordringer underveis ble løst raskt og godt. Anbefales!
Terje Vestskogen